Ilmoittautuminen

 

Voit ilmoittautua kursseillemme

1)      soittamalla numeroon 040 650 8100 tai 040 650 8099 arkisin klo 8.30–15.00

2)      täällä verkkosivustollamme.

Huom.! Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostitse.

Jotta voit ilmoittautua verkkosivuston kautta, sinun täytyy luoda käyttäjätili. Tarvitset oman sähköpostiosoitteen, joka toimii henkilökohtaisena käyttäjätunnuksenasi kirjautuessasi sisään. Salasanan valitset itse käyttäjätiliä luodessasi.

Käyttäjätiliä ei voi luoda alaikäiselle, mutta voit yhdistää lapsesi omaan tiliisi. Valitse vasemmalta valikosta ”Perheeni”, jotta voit lisätä perheenjäsenen.

Käyttäjätililtäsi näet esimerkiksi, mille kursseille olet ilmoittautunut, sekä voit peruuttaa ilmoittautumisesi ja näet, onko kursseilla vapaita paikkoja.

Ilmoittautuessasi sitoudut samalla maksamaan kurssimaksun. Maksu laskutetaan. Huomaa myös, että ilmoittautumisesi on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle perheenjäsenelle tai toiselle henkilölle.

Ilmoittaudu hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, jos kurssin kohdalla ei muuta ilmoiteta! Jos kurssille tai luennolle ei ole riittävästi ilmoittautuneita, se perutaan. Ilmoittautuneille ilmoitetaan peruuntumisesta tekstiviestillä tai puhelimitse.