Kurssimaksut ja edut

Kurssimaksu

Kurssimaksu maksetaan erikseen jokaisesta kurssista. Maksu on lukukausikohtainen, eikä sitä palauteta. Saat laskun postitse sen jälkeen, kun kurssi on alkanut.Ilmoittautuessasi sinun tulee ilmoittaa henkilötunnuksesi, jota tarvitaan laskutuksessa.

Kurssimaksuihin ei yleensä sisälly kurssimateriaali. Joillain kursseilla, muun muassa kielissä, käytännön kursseilla ja ruoanlaittokursseilla kerätään lisäksi materiaali- tai raaka-ainemaksu.

Eri syistä johtuen kurssikerta voi jäädä pitämättä. Tämä ei kuitenkaan muuta kurssimaksua vaikka menetettyä kertaa ei korvattaisikaan uudella kerralla.

 

Edut

Hyväksymme TYKY- ja SMARTUM-liikuntasetelit liikunta- ja tanssikursseilla. Anna setelisi kurssin ohjaajalle allekirjoitettuina viimeistään kolmen viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Käteistä ei oteta vastaan eikä anneta takaisin seteleillä maksettaessa.

Hyväksymme myös ePassin ja SMARTUM saldon, jos maksu on tehty kolmen viikon kuluessa kurssin alkamisesta. 

Jos työnantajasi maksaa osan kurssimaksusta tai koko kurssimaksun, ilmoita siitä kurssilla, soita tai lähetä sähköpostia kansalaisopiston kansliaan viimeistään kolmen viikon kuluessa kurssin alkamisesta.

Kun olet saanut laskun, seteleitä tai muita etuja ei enää voida ottaa huomioon.

Formaner 2021

 

Opintosetelit

Opetushallitus on myöntänyt opistolle määrärahaa, joka mahdollistaa alennettuja kurssimaksuja. 

Syyslukukautena 2022 annetaan vapaavalintaisesta kurssista 25 %:n alennuksen:

-eläkeläisille ja seniorille (63 vuotta täyttäneet)

-maahanmuuttajille

-työttömille työnhakijoille (TE-toimistosta tarvitaan todistus)

-erityistarpeisille henkilöille

Alennusta myönnetään niin kauan kuin määrärahat riittävät.