Kurssimaksut ja alennukset

Maksat kurssimaksun jokaisesta kurssista johon osallistut. Laskutus tapahtuu lukukausittain kurssin alettua. Kurssimaksua ei palauteta. Ilmoittautuessasi muista ilmoittaa myös henkilötunnuksesi, jota tarvitaan laskutusta varten.

Huomioi, että joillakin kursseilla maksetaan myös opiskelu- ja työmateriaaleista.

Eri syistä johtuen kurssikerta voi jäädä pitämättä. Tämä ei kuitenkaan muuta kurssimaksua vaikka menetettyä kertaa ei korvattaisikaan uudella kerralla.

 

Kurssimaksun voi myös maksaa Tyky- ja Smartumseteleillä:

-liikunta-, jooga ja tanssikursseilla

Setelit ovat henkilökohtaisia, ja ne on allekirjoitettava. Anna setelisi kurssin ohjaajalle kurssin alussa, kuitenkin viimeistään kolmen viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Käteistä ei oteta vastaan, eikä seteleistä anneta rahaa takaisin.

Hyväksymme myös Smartum saldon, jos maksu on tehty Smartum-verkkopalvelussa kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Linkki Smartum-verkkopalveluun: https://www.smartum.fi/

Jos työnantajasi maksaa kurssimaksusi osittain tai kokonaan, ilmoita siitä kurssin ohjaajalle kurssin alkaessa, kuitenkin viimeistään kolmen viikon kuluessa kurssin alkamisesta.

Laskutettua kurssia ei voi maksaa kuntoseteleillä tai muilla eduilla.

malaxkorsnasmi tyky o smartum sedelbild

 

Opintosetelit
Opetushallitus on myöntänyt opistolle määrärahaa, joka mahdollistaa alennettuja kurssimaksuja. 

15 %:n alennuksen saa:

-eläkeläiset ja seniorit (63 vuotta täyttäneet): yksi vapaavalintainen kurssi (LK 2021)

25 %:n alennuksen saa:

-maahanmuuttajat: yksi vapaavalintainen kurssi (LK 2021)

-työttömät työnhakijat: yksi vapaavalintainen kurssi tai luento (LK 2021) esittämällä työ- ja elinkeinotoimiston asiakaskortti opiston kansliassa

Alennusta myönnetään niin kauan kuin määrärahat riittävät.