Tietoa ilmoittautumisesta

Jotta voisit ilmoittautua sähköisesti web-sivuston kautta, täytyy sinulla olla käyttäjätili ja kirjautua sisään. Voit luoda käyttäjätilin ja sisäänkirjautua sivun oikeassa ylälaidassa.

Voidaksesi luoda käyttäjätilin täytyy sinulla olla sähköpostiosoite. Juuri sähköpostiosoitteesi on henkilökohtainen käyttäjänimesi kun kirjaudut sisään. Salasanan voit valita itse tilin luotuasi.

Voit kytkeä omaan käyttäjätiliisi myös perheenjäseniä, esim. lapsesi tai puolisosi ja näin luoda perhetilin yhteisillä tunnuksilla.

Käyttäjätilin luotuasi voit jatkossa kirjautua sisään, ilmoittautua kursseille, nähdä mille kursseille olet ilmoittautunut, peruuttaa kurssipaikkasi, nähdä henkilökohtainen lukujärjestyksesi kalenterista sekä lähettää viestejä kurssin ohjaajalle ja opiston henkilökunnalle. On myös mahdollista hakea alennuksia heti sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä. Voit ilmoittautua sähköisesti läpi vuorokauden.

Jos et kuitenkaan halua luoda käyttäjätiliä, voit ilmoittautua tuttuun tapaan soittamalla kansliaan, puh. 040 6508100 tai 040 6508099.

Huom! Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostitse.

Ilmoittautuessa sitoudut samalla maksamaan kurssimaksun. Huomaa, että ilmoittautuminen on henkilökohtainen. Kurssipaikkaa ei voi antaa perheenjäsenelle tai muille henkilöille. Kurssimaksu mainitaan kyseessä olevan kurssin kohdalla ja se maksetaan laskulla.

Ilmoittaudu ajoissa. Ellei kurssin esittelyn yhteydessä ole muuta mainittu, ilmoittautumisaika päättyy viikko ennen kurssin alkua. Jos kurssille tai luennolle ei ole riittävästi ennakkoilmoittautumisia, se perutaan. Opisto ilmoittaa kurssin peruuntumisesta tekstiviestillä tai puhelimitse.