Laga vegetarisk mat, online

Lediga platser

Ja

Kursavgift

10,00 €

Delta i matlagningskurs online, hemma i ditt eget kök! Tillsammans lagar vi tre vegetariska, glutenfria och naturligt sötade rätter som passar hela familjen. Du deltar via bärbar dator, surfplatta eller smarttelefon. Innan kursstart får du en inköpslista och Zoom-länk samt övriga instruktioner per e-post eller sms. Det enda du behöver göra är att klicka på länken då kursen startar. Du handlar varorna som behövs inför kursen. Kursen passar ej nötallergiker. Anmäl dig senast 28.10.

Respons från deltagare:

Det var ett superbra koncept med matkurs online, mycket enkelt att följa me och behändigt att få vara i eget kök. Bra att få recepten och inköpslistan någon dag på förhand. Och bra att det inte innehöll så många "konstiga" ingredienser. Det kan ju snabbt bli dyrt om det är en massa som man kanske vanligtvis inte har hemma.

Det här var första gången jag deltog i en matkurs online. Konceptet var väldigt lyckat. Som kursdeltagare fick jag i god tid recepten med tydliga instruktioner om vilka ingredienser och tillbehör som behövs. Nathalie var lugn, pedagogisk och tydlig när hon guidade oss genom receptens olika moment. Som deltagare kunde man lätt hänga med och det gick bra att ställa frågor till Nathalie medan vi tillagade vår mat. På lite över en timme gjorde vi tre rätter utan brådska eller stress. Efter avslutad kurs kunde man sätta sig ner och njuta av en god middag som man tillagat tillsammans med ett gäng likasinnade men hemma i det egna köket - perfekt!

Lediga platser

Ja

Kurskod

810201

Kursavgift

10,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Nathalie Aurén

Tidpunkt

04.11.2021 - 04.11.2021

Torsdag 17:00-18:30

Lektioner: 2  (1 ggr)

Plats

Korsnäs - Online
66200 Korsnäs