Lär dig mer om champagne och mousserande viner. Vi provar och jämför olika sorter och lär oss hur man framställer mousserande viner. Vad betyder sabrering, vad är ett coupeglas, små eller stora bubblor o.s.v. Någon av deltagarna får testa på att sabrera en champagneflaska med kniv/sabel. Glenn Sundstedt är vinexpert och sommelier med tiotals år av vinkunskap från hela världen. Vinkostnaderna delas på plats ca 13-17 € per person. Ta med 4 st champagneglas/person. Anmäl dig senast 7.3.
Champagne och mousserande viner
Free spots
Yes
Price
20,00 €Free spots
Yes
Course code
810202Price
20,00 €Course languages
SwedishTeachers
Glenn SundstedtSignup
07.01.2025 08:00 - Non-stopDates
14.03.2025 - 14.03.2025Friday 18:30-20:30
Lessons: 3 (1 times)
Location
Malax - Norrback bystugaBjörneborgsvägen 3286 a, 66270 Pörtom