Champagne och mousserande viner

Free spots

Yes

Price

20,00 €

Lär dig mer om champagne och mousserande viner. Vi provar och jämför olika sorter och lär oss hur man framställer mousserande viner. Vad betyder sabrering, vad är ett coupeglas, små eller stora bubblor o.s.v. Någon av deltagarna får testa på att sabrera en champagneflaska med kniv/sabel. Glenn Sundstedt är vinexpert och sommelier med tiotals år av vinkunskap från hela världen. Vinkostnaderna delas på plats ca 13-17 € per person. Ta med 4 st champagneglas/person. Anmäl dig senast 7.3.



Free spots

Yes

Course code

810202

Price

20,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Glenn Sundstedt

Dates

14.03.2025 - 14.03.2025

Friday 18:30-20:30

Lessons: 3  (1 times)

Location

Malax - Norrback bystuga
Björneborgsvägen 3286 a, 66270 Pörtom