Hållbar matlagning - som förr i tiden

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

24,00 €

Miljövänlig och hälsosam mat betyder inte krånglig, tråkig eller dyr matlagning. Tvärtom! Kursledaren Julien Huéber, känd från Sveriges Mästerkock 2013, lär ut enkla och goda rätter ur det traditionella franska och italienska köket. Tillsammans lagar och avnjuter vi en 3-rätters middag vid varje kurstillfälle. Vänligen meddela eventuella matallergier och specialdieter vid anmälan. Ingredienskostnader, ca 8-10 €/gång tillkommer och betalas till kursledaren. Anmäl dig senast 13.3.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

810230

Kurssimaksu

24,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Julien Hueber

Aika

22.03.2020 - 29.03.2020

Sunnuntai 14:00-18:30

Oppitunteja: 12  (2 krt)

Paikka

Malax - Högstadiet i Petalax, Undervisningskök
Mamrevägen 9, 66240 Petalax