Personer som i arbetet hanterar oförpackade livsmedel, som lätt blir förskämda ska kunna påvisa kunskaper i livsmedelshygien. Du behöver hygienpass om du t.ex. ska jobba i café, restaurang, snabbmatsrestaurang, storkök, kiosk, livsmedelsbutik eller fabrik som tillverkar livsmedel. Under kursen behandlas förorening av livsmedel, matförgiftningar, hygieniska arbetsmetoder, egenkontroll och lagstiftning. Kurskvällar med genomgång av teori: 21.3 och 28.3.2023 kl 18.00-20.00. Tentamen: 4.4 kl 18.00. Till tentamen bör du ha med ID och kulspetspenna. Kursavgiften inkluderar tentamen och intyg. Anmäl dig senast 14.3.
Hygienpass
Lediga platser
Ja
Kursavgift
50,00 €Lediga platser
Ja
Kurskod
999900Kursavgift
50,00 €Kursspråk
SvenskaLärare
Susanna Strandback, Hanne GranskogAnmälningstid
04.01.2023 08:30 - Non-stopTidpunkt
21.03.2023 - 04.04.2023Tisdag 18:00-20:00
Lektioner: 8 (3 ggr)
Dölj alla tidpunkter
Tis 21.03.2023 18:00-20:00
Tis 28.03.2023 18:00-20:00
Tis 04.04.2023 18:00-20:00
Tis 28.03.2023 18:00-20:00
Tis 04.04.2023 18:00-20:00
Plats
Malax - Högstadiet i Petalax, klassrum 2Mamrevägen 9, 66240 Petalax