Vi bekantar oss med fyra klassiska avecer, alltså spritsorter som vanligen avnjuts efter en god måltid för att gynna matsmältningen. Tage berättar om hur digestiverna framställs, deras karaktärer samt hur de lämpligen kan avnjutas. Materialkostnader på 10-12 €/person tillkommer för smakprov om 2 cl/dryck och betalas till kursledaren. Ta med egna glas: en konjakskupa och ett mindre tulpanglas. Anmäl dig senast 31.1.
Rom, whisky, konjak och calvados
Lediga platser
Ja
Kursavgift
20,00 €Lediga platser
Ja
Kurskod
810204Kursavgift
20,00 €Kursspråk
SvenskaLärare
Tage NeumanAnmälningstid
07.01.2025 08:00 - Non-stopTidpunkt
07.02.2025 - 07.02.2025Fredag 19:00-21:15
Lektioner: 3 (1 ggr)
Plats
Malax - Allaktivitetshuset, ÖvermalaxKvarnvägen 5 B, 66140 Övermalax