Med en god sås kan en maträtt nå kulinariska höjder. Josip är utbildad restaurangkock och tillreder gärna såser med inspiration från olika länder. Han utvecklar sina recept på såväl varma som kalla såser genom att prova ut smaker och kryddningar till olika rätter. Lär dig under fyra kvällar att laga en sky, emulgera eller reda en sås till dessert. Ta med penna och papper för att göra egna anteckningar. Anmäl dig senast 21.2!
Varma och kalla såser
Lediga platser
Ja
Kursavgift
16,00 €Lediga platser
Ja
Kurskod
810226Kursavgift
16,00 €Kursspråk
SvenskaLärare
Jonas RönnqvistAnmälningstid
07.01.2025 08:00 - Non-stopTidpunkt
04.03.2025 - 25.03.2025Tisdag 18:00-20:15
Lektioner: 12 (4 ggr)
Dölj alla tidpunkter
Tis 04.03.2025 18:00-20:15
Tis 11.03.2025 18:00-20:15
Tis 18.03.2025 18:00-20:15
Tis 25.03.2025 18:00-20:15
Tis 11.03.2025 18:00-20:15
Tis 18.03.2025 18:00-20:15
Tis 25.03.2025 18:00-20:15
Plats
Malax - Övermalax skola, kökKvarngränd 8, 66140 Övermalax